top of page

User experience & Design

Wil je gebruikers dat wow-gevoel geven als je op jouw website zijn of je app gebruiken? Wij zorgen ervoor dat je digital producten kan ontwikkelen die niet alleen invulling geven aan de behoefte van jouw klant, maar je net dat stapje voor laat zijn op de concurrent. 

Onze User Experience en Design projecten

 
 

Organisaties uit verschillende sectoren, in Nederland en internationaal, kiezen voor Worth om dat wow-gevoel bij eindgebruikers op te roepen. Van een optimale klantbeleving bij de koffieautomaat, tot een vitaliteits-app voor klanten van een grote verzekeringsmaatschappij tot het snel kunnen aanvragen van een evenementenvergunning. Een goede user experience is essentieel.

COSTA EXPRESS

Een efficiënte en flexibele marketingmachine voor Costa Express

Contentmanagement systeem voor marketing via de koffiemachine.

GEMEENTE DEN HAAG

 

Interactieve applicatie voor evenement vergunningen

Gebruiksvriendelijke, interactieve tool om evenementenvergunningen aan te vragen voor de Gemeente Den Haag

Perfecte gebruikerservaring creëren

User research

Welk probleem lossen we op en hoe past het platform of applicatie in het leven van jouw gebruikers? Start met onderzoek om de gebruiker centraal te stellen in het design proces en productontwikkeling.

 

We gebruiken hiervoor een Customer Journey Canvas om bestaande inzichten en kennis, te combineren met kwalitatief gebruikersonderzoek om zo de impact van design op de gebruiker te bepalen.

Design sprint

Een lastig op te lossen probleem aanpakken in 5 dagen. In een Design Sprint werken we aan oplossingen die echt iets opleveren voor jouw gebruikers.

 

We ontwikkelen een prototype en testen dit met gebruikers. Deze aanpak is effectief voor het testen van een nieuw business model of idee of als je interne stakeholders wilt meenemen in de werking of een investering wilt valideren.

Prototype & usability testing

Is er al een idee over wat je wilt bouwen en wil je weten wat nou echt goed werkt en wat niet? Met prototyping krijg je snel feedback en kan je systematisch evalueren welke oplossing het meest effectief is.

 

In ons eigen UX lab testen we met eindgebruikers de applicatie zelf en het proces om de applicatie om eventuele problemen in het proces inzichtelijk te krijgen.

Wat zijn de behoeften en wensen van gebruiker en hoe sluit dat aan bij de business doelen?

1. Inzicht

Ontwikkeling van een clickable prototype op basis van uitgewerkte user flows en wireframes.

2. Prototyping

Snel feedback krijgen van echte gebruikers om designs te verbeteren.

3. Validatie

Onze aanpak

Onderzoek, prototyping en verbeteren van design

Let's get this started!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag ons advies? Plan dan een vrijblijvend online een afspraak in.

bottom of page