top of page

Een user-centric aanpak voor digitale innovatie in elke sector

SECTOREN

Met deze bedrijven werken we aan digitale innovatie

Hoe wij impact maken voor onze klanten

CASES

EuroJackpot, één van de zeven merken van de Nederlandse Loterij, groeit snel en heeft een groot aantal online spelers. De potentie om verder te groeien is enorm: het merk heeft een hoge wekelijkse jackpot en een lage buy-in ratio. De Nederlandse Loterij wilde zijn doelgroep uitbreiden en jongere generaties aanspreken.

Onze services

Versterk je merk met klantgerichte digitale services en producten. Simpel, veilig en schaalbaar vanaf de start. Samen met ons team van digitale professionals werk je aan elk aspect van productontwikkeling of verbetering. We vertalen jouw idee naar een werkend prototype en zorgen voor een snelle lancering.

Ook van innovatief idee naar impact?

Het Diplomatic ePortal is een online registratiesysteem voor medewerkers van buitenlandse ambassades en intergouvernementele organisaties (zoals het Internationale Gerechtshof, het Internationale Strafhof, Europol en de ESA).Nederland biedt onderdak aan meer dan 100 ambassades en 22.000 buitenlandse medewerkers van zulke organisaties.

Tweelingen zijn een unieke bron voor genetisch onderzoek. Het Nederlands Tweelingen Register draagt bij aan het wetenschappelijk onderzoek naar tweelingen. Het doel van het register is om de bijdrage van genetische aanleg aan groei, ontwikkeling, persoonlijkheid, ziekte en risicofactoren voor bepaalde aandoeningen te onderzoeken.

Kroodle, een initiatief van Aegon, lanceerde innovatieve verzekeringen waarbij het mogelijk was om op basis data over een lagere premie aan te bieden. Worth kreeg de opdracht om in samenwerking met het team van Kroodle een webapplicatie te ontwikkelen die de benodigde data verzamelt om een aanbod te kunnen doen.

Cambridge Assessment is een internationaal exameninstituut dat examens, certificeringen en toetsen aanbiedt aan meer dan 100 miljoen cursisten in 170 landen. Het instituut wilde een andere aanpak voor het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening om de concurrentie uit de branche bij te blijven op het gebied van digitale technologieën. 

TBA Group is een snelgroeiend consultancy- en softwarebedrijf dat software inzet om de logistieke processen van havens, container terminals, luchthavens, fabrieken en andere logistieke systemen te optimaliseren. Teams van specialisten op het gebied van softwareontwikkeling voor deze sector werken elke dag aan het optimaliseren van de software, toevoegen van nieuwe features en ontwikkelen van integraties.

Retail

Retail

Public-Government

Public-Government

Healthcare

Healthcare

Insurance

Insurance

Scale-up

Scale-up

Travel-Logistics

Travel-Logistics

bottom of page