top of page

Samen groeien?

Ernout van der Waard

Founder & CEO

ernout@worth.systems

070 - 820 09 98

Wat we doen

Digitale ambities waarmaken

 

Wij ontwerpen, ontwikkelen, lanceren en verbeteren digitale platformen waar je gebruikers blij van worden. We faciliteren digitale samenwerking en online transacties door een optimale gebruikerservaring te bieden, zonder beperkingen en onnodige complexiteit.

Software ontwikkeling

Van idee, naar prototype naar innovatie waardoor jouw bedrijf kan groeien. Ontwikkel met ons digitale producten van de toekomst. 

User experience design

Goed design en goede user experience gaat over mensen. Samen met de gebruiker ontwikkelen we innovatieve en intuïtieve digitale oplossingen waar iedereen echt blij van wordt.

Digitale innovatie

Een digitale gebruikerservaring die past bij je merk en om verwachtingen te overtreffen. Transformeer met ons jouw digitale interfaces en oplossingen om de relatie met jouw klanten te versterken.

Managed development teams

Onze ervaren multidisciplinaire teams maken productontwikkeling sneller en wendbaarder. Met alle expertise aan boord om jouw doelen te bereiken.

Digitale Strategie & Architectuur

Reduceer complexiteit en vergroot je wendbaarheid met een digitale strategie en architectuur om de ontwikkeling van jouw digitale services en producten te versnellen.

Versterk je merk met klantgerichte digitale services en producten. Simpel, veilig en schaalbaar vanaf de start. Samen met ons team van digitale professionals werk je aan elk aspect van productontwikkeling of verbetering. We vertalen jouw idee naar een werkend prototype en zorgen voor een snelle lancering.

Ook van innovatief idee naar impact?

Onze services

 
 

Multidisciplinaire sterkte

 

Versterk je merk met klantgerichte services en producten. Simpel, veilig en schaalbaar vanaf de start. Samen met onze multidisciplinaire development teams werk je aan elk aspect van productontwikkeling. We vertalen jouw idee naar een werkend prototype en zorgen voor een snelle productlancering. Hoe eerder je in de markt bent, hoe eerder je impact maakt.

“Samenwerken met Worth was een genoegen. Hun pragmatische benadering van moeilijke problemen en gemakkelijke samenwerking, maakte het mogelijk om een Eurojackpot-site te creëren die de merkwaarden perfect vertaalt en het kopen van tickets en het controleren van winsten moeiteloos maakt."
 

Richard van der Vliet, Product owner, Nederlandse Loterij
 
 

Wendbare, deskundige teams

Onze teams bestaan uit experts op het gebied van fullstack-softwareontwikkeling, DevSecOps, delivery en ontwerp. Ze staan vanaf dag 1 klaar om van jouw project een succes te maken.

Nauwe samenwerking

We helpen jouw teams om beter te worden. We delen onze kennis en we bieden operationele projectondersteuning.

Vakmensen

Wij beoefenen het vak van verandering. We werken transparant, krijgen dingen voor elkaar en leveren onze klanten langdurige resultaten.

Technologie is een middel

Wij zijn dol op technologie, maar voor ons staat technologie nooit op zich. We zoeken altijd de passende technische middelen om de pijn van je gebruikers te verlichten.

Delivery als strategie

Wij zijn geen fans van tienjarenplannen. Onze strategie: het maken van kleine dagelijkse veranderingen. Zo leveren we vanaf dag 1 waardevolle resultaten en kennis.

Oplossingen in plaats van managed services

We willen dat onze klanten steeds bekwamer worden. Daarom helpen we je met de ontwikkeling van producten en processen die je later zelf kan beheren.

Multidisciplinaire teams

Als je verschillende expertises combineert, bereik je betere en innovatievere resultaten. En kun je die resultaten ook op grotere schaal opleveren.

Processen die waarde opleveren

Simpel gezegd: als het niets oplevert, dan doen we het niet. Wij geloven in processen die je helpen om goede, snelle doordachte beslissingen te maken.

We werken met deze basisprincipes

bottom of page