top of page

Wat we doen

Managed development teams

Wil je jouw innovatiekracht versterken of kom je simpelweg handen tekort bij het ontwikkelen van applicaties of het digitaliseren van interne processen? 

 

Een ervaren, op elkaar ingewerkt, multidisciplinair ontwikkelteam van Worth staat klaar om jou te helpen. Zo haal je alle expertise in huis om  van idee, naar prototype en user testing te  gaan. Van iteratief ontwerpen naar het ontwikkelen van digitale producten.

Deze organisaties gingen je al voor. Ben jij de volgende?

Expertise op het gebied van het significant verbeteren van user journeys was voor de Nederlandse Loterij en het Ministerie van Buitenlandse Zaken reden om met een managed development team van Worth te werken. Van het optimaliseren van spelvormen in het e-commerce platform voor de verschillende merken van de Nederlandse Loterij tot het digitaliseren van het visumaanvraag proces voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Onze klanten

Eurojackpot app

Nederlandse Loterij

Een 'mobile first' e-commerce proces voor de Nederlandse Loterij

Dromen waarmaken met een vernieuwde klantreis voor het kopen van loten.

Multidisciplinaire teams

Onze teams met experts op het gebied van software ontwikkeling, delivery, user experience & design, security, automatisering en site reliability staan vanaf dag 1 klaar om van jouw project een succes te maken.

Oplossingen in plaats van managed services

Onze ervaring met grote digitale transformaties en succesvolle product launches zetten we graag in om samen met jouw team best practices en oplossingen te implementeren op het gebied van UX, DevOps, Cloud services en security by design. 

Team begeleiding en ontwikkeling

Het team en de product owner worden, door onze scrum masters en delivery management, begeleidt in het succesvol implementeren van een digitaal product of transformatieproces. We dragen onze kennis over en helpen we met de ontwikkeling van producten en processen om later zelf te beheren.

Het team kijkt met jou naar de huidige situatie. Wat zijn de wensen? Welke kant wil je op?

1. Inzicht

Wij analyseren de route die je gepland had, ook de meeste waarde toevoegt aan jouw digitale ambities

2. Advies

Na het vaststellen van het doel gaan we in sprints met het team vanuit Worth aangevuld met expertise vanuit jouw bedrijf aan de slag.

3. Development

Het perfecte team voor jouw opdracht

Onze aanpak

Let's get this started!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag ons advies? Plan dan een vrijblijvend online een afspraak in.

Wendbaar

Flexibel model met

mogelijkheid om op- en af te schalen

Versnelde innovatie

Focus op

continue organisatiebrede

verbeteringen

Dedicated team

Lokale ontwikkelaars

en een vaste

locatie in Rijswijk

Iteratief

ontwikkelen

Agile aanpak in sprints, samen met jouw team

Onze managed development teams

  • Werk vroeg in het project samen met ons op elkaar ingespeelde team om snel succes te boeken en de overgang van project naar bedrijf naadloos te laten verlopen

  • Maak gebruik van de specialistische kennis van onze teams en ondersteuning om in-house kennis te vergroten

  • Benut de voordelen van ons uitgebreide cloud-ecosysteem

  • Worth is ISO 27001 geaccrediteerd en werkt volgens de best practices op het gebied van security en levering van hoogwaardige producten

 
 

Cloud

Cloud Services

Worth is een gecertificeerde Microsoft Azure Gold-partner en we werken samen met toonaangevende cloud leveranciers zoals Google Cloud Platform en Amazon Web Services. We begeleiden graag jouw digitale transformatie, bouwen unieke cloud services en zorgen voor duurzame cloud adoptie.

Amazon Web Services

Google Cloud Platform

Microsoft Azure

bottom of page