top of page

Digitale Strategie & Architectuur

Wil je weten waar jouw organisatie staat, weet je niet waar je moet beginnen of wil je simpelweg advies over een digitale strategie om succesvol te blijven? We auditen alle digitale assets in jouw organisatie om je een helder beeld te geven van verbeterstappen en ROI van jouw IT.

GEMEENTE DEN HAAG

 

Interactieve applicatie voor evenement vergunningen

 

Gebruiksvriendelijke, interactieve tool om evenementenvergunningen aan te vragen voor de Gemeente Den Haag.

 

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Van een papieren visumaanvraag naar een veilig digitaal alternatief

Digitaliseren van het visum-aanvraagsysteem voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Maak je systemen robuust en flexibel

Tech audit

Antwoord op de vraag waarom je applicatie traag is, waarom nieuwe functionaliteit ontwikkelen lang duurt of hoe je het beste development capaciteit kan opschalen. Analyse geeft inzicht in de performance, security, wendbaarheid van jouw IT. In de audit wordt de software geanalyseerd, waar nodig in een eigen ontwikkelomgeving of gebruiken we een getoetste methode met interviews om de prioriteiten te bepalen.

Security

Software ontwikkelen en pas net voor livegang testen of het eigenlijk wel veilig is en privacy gegarandeerd. Dat pakken we bij Worth anders aan. Security wordt in het gehele proces van software ontwikkelen al meegenomen. Dat noemen we Security by Design. Van het bepalen van de risico’s aan het begin van een project, inzicht in de gaps in security vaardigheden in development teams tot het implementeren van security practices die je helpen om risico’s weg te nemen.

DevOps consultancy

Wil je de kwaliteit van je software verbeteren, processen automatiseren en je software delivery versnellen? Onze DevOps engineers werken graag met je samen om DevOps werkwijze te introduceren in jouw bedrijf, waarin we stap voor stap deze transformatie vormgeven. Onze engineers werken als onderdeel van jouw team aan het automatiseren van software ontwikkeling, deployment, infrastructuur en monitoring. 

Hoe ziet de huidige situatie eruit en wat betekent dat voor jouw digitale ambities? 

1. Inzicht

Samen met jouw organisatie werken we aan de verbeteringen die jouw systemen nodig hebben. Van het inbouwen van enkele meetpunten om inzicht te krijgen in performance tot een volledige cloud migratie.

2. Implementatie

Worden de doelen behaald, wat laten de metrics zien en hoe doe je het ten opzichte van de benchmark? Meer zicht op de situatie maakt “data-driven decision making” mogelijk en stelt je in staat om snel en effectief te reageren.

3. Monitoren

Oplossen van structurele problemen in jouw technologie

Onze aanpak

Let's get this started!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag ons advies? Plan dan een vrijblijvend online een afspraak in.

bottom of page