top of page

Digitale innovatie

Wil je de digitale gebruikerservaring van jouw klanten verbeteren of conversies verhogen? Met data, onderzoek en inzicht in de online journey wordt duidelijk waar de kansen liggen. Door daarnaast de digitale middelen en technologie te auditen wordt duidelijk hoe je versneld kunnen innoveren.

Onze digitale innovatie projecten

Digitale innovatie om klanten of gebruikers beter te bedienen of simpelweg meer conversie te draaien. Van een geheel nieuw self-service platform voor IT-expats die graag in Nederland komen werken en wonen, of een mobiele app om nieuwe manieren van verzekeren te bieden tot het lanceren van nieuwe van spelvormen voor de Nederlandse Loterij. Digitale innovatie werkt als aanjager voor een gezond en duurzaam business model. 

Aegon

Verzekeren bij Aegon aantrekkelijk maken voor de social media generatie

Een veilige en gebruiksvriendelijke applicatie om online eenvoudig verzekeringen aan te vragen.

Nederlandse Loterij

Een 'mobile first' e-commerce proces voor de Nederlandse Loterij

Dromen waarmaken met een vernieuwde klantreis voor het kopen van loten.

Hoe ziet de digitale innovatie eruit, wat wil je bereiken en op welke manier is dat mogelijk?

1. Inzicht

Samen werken we naar een pilot waarmee we de software testen en inzicht krijgen in de impact op het te verbeteren proces.

2. Pilot

Op basis van data, feedback van gebruikers en behoeften vanuit de organisatie ontwikkelen we de software door.

3. Doorontwikkelen

Transformatie van digitale journeys

Onze aanpak

Digitale innovatie versnellen

Discovery

Wat wil jij met digitale innovatie realiseren, waar liggen commerciële kansen en wat is de impact op de business? In een multidisciplinair team wordt gewerkt aan bepalen van de business requirements, technische haalbaarheid en krijgen we inzicht in ervaringen van gebruikers. Deze input verwerken we in een UX design en UI zodat duidelijk is hoe je de user journey kan optimaliseren.

Tech audit

Antwoord op de vraag waarom je applicatie traag is, waarom nieuwe functionaliteit ontwikkelen lang duurt of hoe je het beste development capaciteit kan opschalen. Analyse geeft inzicht in de performance, security, wendbaarheid van jouw IT. In de audit wordt de software geanalyseerd, waar nodig in een eigen ontwikkelomgeving of gebruiken we een getoetste methode met interviews om de prioriteiten te bepalen.

Software ontwikkeling

Innovatie pakken we aan in sprints met als einddoel een proof of concept of pilot. Hiermee valideren we de impact van het digitale product op de organisatie en doelstellingen. We adviseren je over de beste tech stack, deployen de gekozen IT-infrastructuur en bouwen de applicatie. Door nauw met jouw team samen te werken zorgen we dat kennis en expertise overgedragen wordt.

Let's get this started!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag ons advies? Plan dan een vrijblijvend online een afspraak in.

bottom of page