top of page

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Naarmate we in de loop der jaren zijn gegroeid, groeit ook onze potentiële impact op de planeet en de gemeenschappen om ons heen. Door de aard van ons bedrijf streven we ernaar om maatschappelijk verantwoord te zijn en een reeks teruggave-initiatieven te voeren.

 

Mensen

Ons motto "Ontdek meer" geeft de manier weer waarop we onze mensen aanmoedigen om nieuwsgierig te zijn en zichzelf te verbeteren. Wij faciliteren hun persoonlijke groei met op maat gemaakte plannen en budget voor trainingen, congressen en coaching.

Het verwerven van kennis wordt echter niet alleen aangeboden door het formele onderwijs. Wij geloven dat leren van teamgenoten net zo waardevol is. Bij Worth hebben we een gildestructuur gevormd waar medewerkers binnen dezelfde discipline de mogelijkheid hebben om kennis uit te wisselen en van elkaars ervaringen te leren.

Wij geloven dat diversiteit ons sterker maakt als werkgever en als partner voor onze klanten. Want co-creatie met diverse teams leidt tot mooie resultaten. Met momenteel 16 verschillende nationaliteiten heeft Worth een inclusieve werkomgeving gecreëerd waar iedereen zichzelf kan zijn en excelleren.

Planeet

We onderschrijven het belang om ons milieu te sparen en te beschermen. Als digitaal bureau omarmden we jaren geleden moeiteloos een papierloos kantoor. Daarom voerden we het beleid van afvalscheiding in.

Toen we in 2020 naar ons eigen pand verhuisden, kregen we de kans om onze ambitie van een duurzaam bedrijf nog meer waar te maken. Het gebouw is gerenoveerd met hergebruik van de bestaande materialen en infrastructuur. Daarnaast streven we naar een energiezuinige werkomgeving door de introductie van slimme IoT-systemen voor verlichting en klimaatbeheersing.

Kennis delen

Worth draagt graag tijd, middelen en winst bij om de gemeenschap te helpen en duurzaamheid te ondersteunen. Tijdens de Covid-19-pandemie zijn we begonnen met digitale vrijwilligersactiviteiten om non-profitorganisaties wereldwijd te helpen met technische uitdagingen.

Het belang van digitale technologieën groeit en maakt deel uit van de ruggengraat van de samenleving. Met meer dan 17 jaar ervaring met digitale oplossingen, delen we graag onze ervaringen met NGO's, universiteiten, start-up communities en liefdadigheidsinstellingen door sessies, workshops te organiseren of samen pro-bono projecten te doen. Een recent voorbeeld is een voedselhackathon waar we kleine boeren in Oeganda hebben geholpen.

We zijn officieel partner van de incubators Yes!Delft, Venture Cafe en Impact City waar we start-ups pro bono ondersteunen tijdens hun groeiproces.

bottom of page