top of page

Let's get this started!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag ons advies? Plan dan een vrijblijvend online een afspraak in.

Een veilige en gebruiksvriendelijke applicatie om eenvoudig verzekeringen aan te vragen.

Kroodle, een initiatief van Aegon, lanceerde innovatieve verzekeringen waarbij het mogelijk was om op basis data over een lagere premie aan te bieden. Worth kreeg de opdracht om in samenwerking met het team van Kroodle een webapplicatie te ontwikkelen die de benodigde data verzamelt om een aanbod te kunnen doen.


Aegon zag dat er behoefte was aan een veilig, gemakkelijk te gebruiken applicatie. Het product moest potentiële klanten enthousiast maken om op een nieuwe manier verzekeringen aan te vragen. Het moest hen motiveren om de gegevens die Aegon daarvoor nodig had, op een eenvoudig te delen via een social log-in, maar wel op een veilige manier. 

Macbook waarop de app van Aegon te zien is.

Overzicht technologiëen

AWS

Industrie

Insurance

Een veilige, gebruiksvriendelijke applicatie

Aegon stelde de volgende doelen vast:

  • Maak een veilige, eenvoudige tool

  • Laat gebruikers eenvoudig hun data delen: zorg dat ze in één stap kunnen inloggen met hun Twitter of Facebook-account.

  • Ontwikkel en bouw het product in een kort tijdsbestek.

  • Monitor en meet reacties van gebruikers om de ideale situatie te vinden.

  • Maak nieuwe klanten enthousiast voor een nieuwe manier van verzekeren.


Worth bouwde een veilige, gebruiksvriendelijke applicatie. Nieuwe klanten besparen tijd doordat ze met hun Facebook- of Twitteraccount inloggen, in plaats van formulieren in te vullen. De applicatie maakt het daardoor makkelijk om een verzekering aan te vragen en maakten het tijdrovende invullen van formulieren overbodig. Hiermee kan Aegon het tech savvy publiek op een betere manier kunnen aanspreken en aan zich binden.

"Dankzij een flexibele, iteratieve aanpak kon het gezamenlijke team snel een veilige, werkende oplossing bouwen en die snel aanpassen op basis van feedback van gebruikers."

Ernout van der Waard, Founder Worth Systems

Iteratieve aanpak

Tijdens het project bestudeerden we nauwkeurig de reacties van gebruikers om tot een oplossing te komen die de meeste jongeren zou aanspreken. Met de Kroodle-reputatiescoretool, een tool waarmee een persoonlijk aanbod op basis van verzamelde data gedaan kon worden, kreeg Aegon een innovatief product waarmee ze een nieuw marktsegment kunnen aanspreken. Vooral jongeren die over het algemeen moeilijk zijn te bereiken met traditionele marketingtechnieken.

"Het feit dat Kroodle speciaal is ontworpen voor mobiele apparaten is uniek binnen de internationale verzekeringsmarkt."

Marnix Zwart, Co-Founder Kroodle

Verzekeren aantrekkelijk maken voor de social media generatie

Een aantrekkelijke, soepele gebruikerservaring. De functionaliteiten van de applicatie zijn eenvoudig in het gebruik.

Een veilige, gebruiksvriendelijke applicatie met reputatiescoretool die de data verzamelt via een login met een Twitter- of Facebookaccount.

Veiligheid en vertrouwelijkheid wordt gewaarborgd. Het veilige backendsysteem heeft de functionaliteit om persoonsgegevens op een veilige manier te beheren.

Veilige en soepele gebruikerservaring

bottom of page