top of page

Let's get this started!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag ons advies? Plan dan een vrijblijvend online een afspraak in.

Digitale services voor studenten en docenten om voor inzicht en ondersteuning in het leerproces.

Cambridge Assessment is een internationaal exameninstituut dat examens, certificeringen en toetsen aanbiedt aan meer dan 100 miljoen cursisten in 170 landen. Het instituut wilde een andere aanpak voor het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening om de concurrentie uit de branche bij te blijven op het gebied van digitale technologieën. 

 

Vanwege de verouderde eigen technologie, het ontbreken van kennis over design thinking, een methode is bij uitstek geschikt voor het oplossen van complexe problemen en expertise op het gebied van digitale innovatie, was het bedrijf op zoek naar een partner die hen in deze transformatie kon helpen.

Scherm waarop het online onderwijs van Cambridge Assessment te zien is.

Overzicht technologiëen

AWS

K8S

Lambda

Node,React

SQS

Industrie

Education

Agile werkwijzen

In zogeheten 'blended teams' met medewerkers van Cambridge en Worth is samengewerkt op het gebied van design, engineering en lanceren van een aantal nieuwe digitale producten. Om te komen tot een nieuwe klantgerichte manier van productontwikkeling en snellere lancering van nieuwe functionaliteit door continuous delivery werden lean en agile werkwijzen geïntroduceerd en toegepast in onze aanpak.

"Door integratie van duurzame werkwijzen hebben we een transformatie naar user-centric design en delivery gebracht en versneld digitaal geinnoveerd wat zorgde voor een betere klantbeleving op wereldwijde schaal."

Ernout van der Waard, Founder Worth Systems

Hoe hebben we dit toegepast?

Allereerst voerden we een grondige analyse uit om inzicht te krijgen in de integrale service-ervaring en om de knelpunten bij interne en externe gebruikers en klanten te identificeren.


We vertaalden de strategische doelen van Cambridge naar een aanpak en een architectuur die de development teams in staat stelde productiever te werken en gemakkelijker op en af te schalen.


Samen met de bestaande teams werkten we aan het implementeren van agile werkwijzen en een flexibele product ontwikkelingsmethode.


De al bestaande digitale mogelijkheden bij Cambridge hebben we met behulp van onze engineers en designers uitgebreid, waarbij we tegelijkertijd – als onderdeel van het proces – onze kennis deelden met de klant.

"Het afgelopen jaar was een van de meeste waardevolle en absoluut het meest intensieve jaar in mijn hele carrière. Ik ben blij dat ik aan onze digitale transformatie heb meegewerkt. Het was een fantastische ervaring en we zouden in de toekomst graag weer met jullie samenwerken."

Solution Architect, Cambridge Assessment

Transformatie van online onderwijs voor internationaal exameninstituut

We hebben een praktische aanpak (leren door te doen, werken in sprints) in dit project geïntroduceerd bij Cambridge. Een aanpak die inmiddels is verankerd in draaiboeken en ontwerpsystemen en in de op continuous deployment gerichte infrastructuur die op elk moment flexibel kan worden op- en afgeschaald.

Cambridge is een internationaal instituut met gebruikers, leerlingen en docenten verspreid over 170 landen. Met dit project hebben we klantbeleving verbeterd voor meer dan 100.000 onderwijsinstellingen.

De introductie cyclus van producten is versneld. Waar voorheen 12 maanden nodig waren voor een minimum viable product (MVP) is het nu mogelijk om in 3 maanden een nieuw idee te valideren en op de markt te brengen.

In de transformatie is gewerkt aan het vastleggen van best practices op het gebied van agile leiderschap. Hierdoor is het mogelijk gemaakt om multidisciplinaire productteams samen te stellen en design en delivery van nieuwe technologie te integreren.

Prachtige resultaten

bottom of page