top of page

Let's get this started!

Heb je een specifieke vraag of wil je graag ons advies? Plan dan een vrijblijvend online een afspraak in.

Gebruiksvriendelijke, interactieve tool om als burger evenementenvergunningen aan te vragen.

Den Haag is ieder jaar het toneel van veel culturele festivals, markten en andere publieke evenementen. Inwoners en organisaties die een evenement willen organiseren moeten daarvoor een vergunning aanvragen. Bij de aanvraag moeten ze een plattegrond aanleveren waarop de podia en faciliteiten van het evenement zijn ingetekend.


De gemeente Den Haag wilde het aanvraagproces voor deze vergunningen verbeteren. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid waren daarbij de topprioriteiten.

Macbook waarop de interactieve applicatie van Gemeente Den Haag te zien is.

Overzicht technologiëen

Liferay, Nextjs

DotNet, MySQL

Directus

Industrie

Public and government

Een makkelijk te gebruiken, interactieve applicatie

Worth ging de uitdaging aan en ontwikkelde een gemakkelijk te gebruiken, interactieve applicatie waarmee organisatoren de nodige details over hun evenementen kunnen aanleveren. De applicatie helpt het gemeentelijke evenementenbureau om efficiënt met de organisatoren te communiceren en hen te faciliteren bij de organisatie van een evenement.

"Door het gebruik van scrum, werd de evenementenkaart in korte sprints opgeleverd zodat Gemeente Den Haag in weinig tijd maximale waarde behaalden."

Dave Cunningham, Account Manager, Worth Systems

De juiste aanpak kiezen

Voor dit project maakten we gebruik van de scrum-methodiek, waardoor we op een systematische manier en heel gericht applicaties kunnen ontwikkelen. Veel van de betrokkenen waren onbekend met scrum, maar door korte sprints waarin de impact van keuzes snel inzichtelijk werden, was dat geen probleem. Zo kon de klant grip houden op het proces en de voortgang. Bovendien zorgde de aanpak ervoor dat de scope van het project flexibel was. Op die manier konden we de maximale waarde behalen in de tijd die we daarvoor hadden.

"Het project is binnen de deadline en binnen budget opgeleverd. Veel organisatoren hebben al een aanvraag ingediend via de online tool."

Narin Koendan-Panday, Businesspartner Informatiemanagement, Gemeente Den Haag

Interactieve applicatie voor evenement vergunningen

We gebruikten agile technieken en een iteratief proces om de applicatie te testen en op te leveren.

De applicatie bespaart aanvragers tijd en frustratie en vereenvoudigd het aanvraagproces voor de gemeente.

De applicatie is browser-based, zodat de data van de aanvragers veilig verwerkt kan worden.

Tijdbesparend, veilig en snel opgeleverd.

bottom of page